25.11.2015

Foodinia Kittilästä

Selailin yks päivä feisbuukkiani tylsistyneenä kunnes silmääni pisti ilmoitus Kittilän Puskaradiossa. Siinä kerrottiin, että Kittilästä Herkkutuvasta saa foodinin tuotteita. Helpottaa huomattavasti, ei tarvitse olla koko ajan netistä tilaamassa tuotteita. Tietenkin saa kannattaa paikallista yritystä.
 Innostukseni nousi heti sataan ja laitoin heti Matti Hiltuselle Herkkutuvan omistajalle viestiä. Kerroin, että olen foodinin ambassador ja olen innoissani, että kittilästäkin saa foodinia. Matti laittoi viestiä takasin ja halusi tavata.
 Viime keskiviikkona näimme Matin kanssa Herkkutuvassa ja juttelimme pitkät tovit.
Oli hauska huomata, että molemmilla oli aikalailla samat syyt miksi alkaa syömään superfoodia ja puhdasta ruokaa yleensäkkin. Huomasimmekin kuinka paljon samoja parannuksia kehossa oli tapahtunut puhtaasta ruoasta. Sain myös Matilta hyviä vinkkejä nokkosjauheeseen ja sen olenkin lisännyt päivittäiseen ruokailuuni. Matti kertoi myös heillä myynnissä olleista kahveista ja Tee-tuotteista, seuraavaksi ostoslistallani onkin laadukkaampi kahvi. 

Pitkä tovi juteltuamme aloimma miettimään miten saisimme vietyä tätä ilosanomaa lapin ihmisille ja pientä yhteistyötä aijomme tehdä yhdessä.

Ensimmäisen kerran meidät näkee Kittilän Jouluyössä 4.12


Kaikki täällä kulkevat, lähikylissä asuvat ja paikalliset nyt herkkutuvalle shoppailemaan Foodinia, nokkosjauheita, kahvia, teetä ym. Tai vaikka  lounaalle tai kakkukahville.

 "Olemme jo 15 vuotta Kittilässä toiminu konditoria. Korostaisin vielä meidän pyrkimystä käyttää puhtaita luonnon raaka-aineita leivonnaisissa ja tietenki pyrimme myös itse keräämään marjoja puhtaasta Lapin luonnosta. Kokeilemme myös mielellään uusia Foodinin superfood raaka-aineita leivonnaisissa." 
-Matti, Herkkutupa-  

-Piia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti