14.11.2015

Foodin Ambassador

Talavi tuli meillekkin! Vihdoin ja viimein! <3

Ja vielä ihanempia uutisia on, että miusta tuli Foodin Ambassador muutama viikko sitten. Unelmien täyttymys <3

Mitä mie aijon antaa foodinille on se, että kokeilen ja kehittelen terveellisiä ja helppoja ruokia vaelluksille ja kalastusreissuille. Aina tulee otettua mukaan kalareissulle jotain "paskaa", kuten karkkia, makkaraa, lihapiirakoita, pullaa ja limpparia. Nyt muuttuu meidänkin kalastusreissumenut terveelliseksi. Loppu kaudesta aloin ottaan mukaan superfoodeja marjoja, pähkinöitä ja raakasuklaata naposteltavaksi ja energiaa nostamaan. Jatkossakin meidän menuihin kuuluu nuo ja myös alan kokeileen miten onnistuu itse tehdä kuivamuonaa, raakapatukoita, keksejä ja leipää reissuille mukkaan.

Mutta tässä vähän foodinia pähkinän kuoressa:
Foodin syntyi laatutietoisen kaverin intohimosta hyvinvointiin ja sen jakamiseen. Useiden vuosien etsinnän tuloksena, pystymme nyt hymyssä suin tarjoamaan laajan valikoiman erittäin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita ruokia. -Lasse, foodinin perustaja-

Foodin myös tunnetaan siitä, että he etsivät itse viljelijänsä ja vierailevat viljeliöiden luona itse. Näin he varmistavat, että tuotteet ovat puhtaita, ravinnerikkaimpia ja rakkaudella tuotettuja. 
Foodini tukee viljeliöiden perheitä, näin ollen takaa heidän lapsilleen koulutuksen ja on tukena rakentamassa näitä kouluja. Foodini tekee yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa, jotka auttavat paikallisia esim, kouluttamalla viljelyteknikoita, auttaa rakentamaan teitä ja mahdollistaa parhaan luomuviljelyn. Foodini tarkistaa viljeliöiden taustat ja kauan ovat toimineet, testaa tuotteet mahdollisilta hiivalta, homeelta, bakteereilta ja mikrobeilta, tutkii viljelyalueet yms. Foodini ei tee tätä rahasta, vaan sydämestä terveelliseen ja eettiseen ruokaan. Haluaa taata myös asiakkailleen sen. 

Foodini oli minulle rakkautta ensi silmäyksellä ja nyt kaappini pursuavat eettisestä superfoodista. Foodinilla on samat eettiset arvot kuin minullakin elämässäni ja siksi tykkäänkin heistä. 

Nyt rakkaat lukijat haluan antaa teille jotain kivaa foodinilta!
  • Käykää ensinnäki tsekkaan Foodini kotisivut, Facebook ja Instagram.
  • Osallistukaa Foodinin kisaan josta voitte voittaa aivan mageen herkullista viherjauhetta vuodeksi!
  • Tilaamalla Foodinin sivuilta ja käyttämällä alekoodia- "ambassador-10" , saatte 10% alenuksen tilauksesta! Myös kaikissa yli 69€ tilauksissa postikulut ovat 0€. 
  • Klikkaamalla viereistä kuvaa saat Foodini E-kirjan koneelles, jossa on 10- vinkkiä kiireiseen arkeen. 
Miun ehottomat suosikit on raakasuklaa- jutut, maca-jauhe, kookos- ja MCT-öljy, marjat, pähkinät ja aivan huikeen huippu kuorittu hampunsiemen :)

Nyt kaikki tutustuun Foodiniin! 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti