16.6.2015

Vissun demohässäkkä

Torstaina suuntasimma taas pyssykyllään. Janne lähti Kaapon kanssa jo päivällä ja mie kävin työillan riipaseen ja ajelin sitten Jannen luo. Torstai iltana lähimmä iltakalalle Jeesiöjokkeen. Vesi on vielä vähän korkialla ja pinta syöntiä ei juurikkaan ollut. Vähän alakaa jo sääskiä ja ötököitä olemaan, mutta ei oikeen syönnille asti. Muutaman tunti vispailua ja sitten kottiin nukkumaan.
Perjantaina koitettiin herätä hyvissä ajoin. Janne heräs, mutta minä nyt vähän saatoin kiukutella :D Aamupala naamaan ja sitten kasarmialueella. Vettä ja rakeita tuli taivaalta, mutta se ei hijastanu menoa sillä minä päätin juosta armeijan esteradan läpi. Radalla on 15 estettä ja inttipojat suorittaa sen kesällä ja talvella sukset jalassa, siellä kiivetään, ryömitään ja hypitään. Kävelle esteet läpi ja sitten eiku juoksemaan. 15min, sykkeet parhaillaan 170 ja hiekkaa löyty varmaan housujen sisältäkin. Esteradan jäläkeen juoksin vielä hiekkamontulle ja kipusin jyrkkää seinämää ylös. Tämän jälkeen lähimmä kasarmin sotilaskodille munkkikahville.
 Perjantai iltana kävimmä vielä jeesiöllä vispaamassa. Kalareissut meni lähinnä heittoharjotuksia tehdessä, mitään syönti yritystä ei ollut.
Lauantaina imuroin Jannen autoa 3h ja tienasin 20€ autosta löytyneistä kolikoista rahaa, RICH BITCH! ;D ;D Illalla kävimmä vähän kylillä pyörimässä ja viihyttämässä poikia ovella.
Sunnuntaina oli sitten vissun demopäivä.
-Piia-

Pidettiin Sodankylän perhokalastajien ja Simonen Oyn kanssa sodankylässä visionin tuote-esittely eli demopäivä, jolloin sai testata vapoja. Aamulla 9 aikaan keli näytti surkealta, vettä tuli ja tuuli oli kova. Ei auttanut kun lähteä myrskyyn esittelemään vapoja. Mentiin nilimellan rantaan pystyttämään telttoja 11 aikaan, että saadaan vähän oheistuotteita esille ja grillikatos pystyyn. Telttojen kasauksen jälkeen alettiin kasaamaan settejä esille tulevia testaajia varten.
 Paikalla kävi noin 40-50 henkeä testaamassa vehkeitä eli hoppua piti ja kelikin parani vähän päivän mittaan. Välillä piti käydä lämmittelemässä isännän asuntoautossa. Onneksi oerhokalastajilta saatiin muutakin porukkaa talkoilemaan niin homma saatiin pysymään paketissa ja asiakkaille pystyttiin opastamaan heittoa kohtuudella. Piian kanssa testattiin kolmos luokan 10.8 jalkaista visionin culttia. Olin itse vähän haaveillut pitemmästä larvastusvavasta ja se cultti lähti lyhyen harkinnan jälkeen tilaukseen. Siis vapahan menee pääasiassa Piian käyttöön, mutta molempien vavathan on yhteisessä käytössä :) kelaksi valittiin GT joita itselläni on kolmea eri kokoa jo entuudestaan. Siimaksi vibe 85 joka toimii yhdenkäden speyheitoissa loistavasti. Kaapista löytyy vielä samalle luokalle eri siimoja niin voi tulevaisuudessa testailla niitäkin. Niin ja semmonen vissun kelalaukku tuli hommattua kans niin mahtuu kelat yhteen laukkuun.
Summasummarum päivä meni mukavasti ja Simonen sai tehtyä mukavasti kauppoja ja ihmiset pääsi testaan vapoja ja siimoja niin ei tarvinnut ostaa sikaa säkissä.
-Janne-

Ensi vuonna uudestaan! :)









Tapahtumakoordinaattori Kivelä näyttää heiton mallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti