7.7.2015

We got Asenne!

Oletta varmaan huomanneet, että useassa kuvassa minulla on päässä harmaa pipo. Tämä kyseinen pipo on Asenne surf:in mallistoa ja kuuluu minun lempi pipoihin. Oli sitten kesä tahi talavi mie se pijän pipoa päässä.
Tämä kyseinen harmaa pipo on myös minun onnenpipo, sillä on saatu kalaa ;) ja pipo on miellyttävä päässä. Se lämmittää, mutta ei ole liian kuuma. Satteella se ei mene liian märäksi ja nukkuessa sen saapi vedettyä silmille. Ja olen vain rakastunut tähän pipoon! <3
Uusi onnen lätsä löyty
Kun aloimma kirjottamahan tätä blogia, kyssyin mie asenne surffilta lupaa mainostaa heijän tuotteita, onhan kyse kumminkin suomalaisesta brändistä, laadukkaista vaatteista ja surffilaudoista. Asenne Surfin Villeltä tuli myöntävä sähköposti ja parin viikon päästä oli postiinkin tullut paketti, jossa oli lippiksiä, pipoja ja tarroja. Miehän se hypi riemusta kotona ja mallailin lätsiä päähän! :D
Janne saapui kottiin leville perjantaina ja alkoi mallaileen lätsiä päähän heti ja löysi omat lempparinsa. 

Mikä on Asenne Surf?
2005 vuonna perustettu suomalainen surffi liike. "Pieni itsenäinen surffifirma isoilla bollseilla" (niinkuin itse sanovat) :) Asenne Surf:i valmistaa surffilautoja, SUP-lautoja, välineitä ja heillä on oma uniikki vaatemallisto. 
Asenne surf:i on iso perhe, jotka jakaa samaa intohimoa, unelmaa ja elää elämäänsä täysillä. He järjestävät suffileirejä ja tapahtumia, jossa tuovat ihmisiä yhteen saman intohimon kautta.

Asenne Surf:ia voi seurata mm. instagramissa, Facessa, youtubessa ja omilta saiteilta.
Nyt kaikki seuraamaan tätä mageeta porukkaa ja brändiä! Ja shoppaileen laatu tuotteita!
Seuraava ostos mitä mie aijon tehä Asenne Surf:ilta on kauan haluamani Sup-lauta :D 
Kiitos vielä Villelle ja Asenne Surf:in porukalle lätsistä!
 
Iltaista tulistelua taalossa
Love: Piia & Janne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti