23.4.2015

Veri vetää pohojoseen

Syksyinen sade yö Oulussa... Yövuoron tunnit liikkuu hittaasti...
Pitkään oon jo ollu leipääntyny tähän kaupunkiin ja työkin aiheuttaa ressiä, joten eiköhän aleta toteuttaan pitkäaikaista haavetta. Nyt lähen Lappiin! 
Joulukuussa sain tiedon, että pääsen Kittilään töihin. Siittä alako mahoton Rumba! 
Itsensä irtisanominen, asuntoon vuokralaisen ettiminen ja kämpän ettiminen Kittilässä. Kaikki hoitui tosi joutusasti. Tammikuun lopulla sitä oltiin jo kylymässä pohjolassa. 
Jannen kanssa met tapasimme helmikuussa ja siittä se meijän yhteinen taival lähti.
-Piia

Piian halusi alkaa pitämään yhteistä blogia ja miehän lupasin osallistua ja kirjoitella itsekin jotain juttuja perhokalastuksesta, perhonsidonnasta, vavanrakennuksesta, lisäillä kuvia harrastuksista ja arjesta.
-Janne

KETÄ MET OLEMMA 

Piia, lähtöjään Oulusta. Lähempänä 30 ku 20. Ammatiltani oon lähihoitaja. Asun Kittilässä koirani Kaapon kanssa. Harrastan kuntosalia,  juoksua, laskettelua, luonnossa olemista ja tietenkin Perhokalastusta. 
Perhokalastus on tullut elämääni kesällä 2014. Kutujoella aikani katseltua perhokalastavia kavereitani, päätin nakata virveli nurkkaan ja ostaa oman setin. Ensimmäinen "iso" kalastusreissu Lappiin tehtiin parhaan ystäväni Jannen kanssa elo-syyskuussa 2014.  Perhonsidontakurssin alotin sammaan aikaan guru Sami Pirilän opissa Oulussa. Eli oppitytön roolissa ollaan vielä. =)
Minun postaukseni tulee sisältämään nais näkökulmaa perhokalastuksesta, perhosidonnasta ja yleensäkki pehokalastuksen oppimisesta. Ehkä jottain virppa hommiaki saatan postailla ;) Myös meijän arjesta kirjottelen esim, muista harrastuksista, millasta elämä täälhä pohojosessa on yms. 

Janne, Sodankylästä kotoisin ja vapaat tulee vietettyä levillä.
Ammatiltani olen Sähköasentaja mutta tällähetkellä työskentelen kansainvälisen kaivosyhtiön kirjoilla varastonhoitajana.
Harrastuksiin on pienestäpitäen kuulunut kalastus jonka aloitin jo lapsena kulkien kesät ukkini kanssa uistellen ja mato ongella.
Myöhemmin mukaan tuli perhokalastus isäni kautta n. 13 vuotiaana samoihin aikoihin sidoin ensimmäiset perhoni SPK ryn kerhoilloissa. Jossain vaiheessa perhokalastus ja sidonta jäivät tauolle ja noin 3vuotta sitten kipinä syttyi uudestaan jonka jälkeen perhokalastus on ollut osana jokapäiväistä aivotoimintaa, välillä jopa maanisia piirteitä saavana juttuna. Perhoista ja välineistä tulee juttua myöhemmin ettei tämä postaus venyisi romaanin pituiseksi. Olin myös 3 vuotta valokuvausliikkeessä kuvankäsittelijänä josta alkoi toinen rakas harrastukseni eli valokuvaus. Olemme myös tehneet kaverini kanssa perhonsidontavideoita youtubeen joissa minä toimin kuvaajana ja editoijana. Lisäilen tästäkin aiheesta juttua myöhemmin.
Valokuvaus, perhonsidonta, perhokalastus ja vavanrakennus. 4 harrastusta ja 1 kokonaisuus. Stay tuned :D

Tervetuloa seuraamaan meijän blogia!
-Piia & Janne-

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/14025701/?claim=xqycz8cgy99">Follow my blog with Bloglovin</a>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti